strömadapter, set om 3
Smart Power (strömadapter, set om 3)
Smart Power (strömadapter, set om 3)
Smart Power (strömadapter, set om 3)
strömadapter, set om 3
Bevattningsautomatik

Smart Power (strömadapter, set om 3)

Smart Power är strömadapter med appkontroll för trädgården.

Läs mer
2 185 kr

Beställningsvara ( leveranstid ca 10-14 dagar )
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

En otroligt bekväm lösning för att integrera belysning och andra eldrivna produkter som vattenfontän eller pump in smart system. Beroende på vilken tidsstyrning du lagt in i din app så sköter den det. Passar utomhus då den tål att få väta på sig. För att produkten skall fungera behöver den kopplas till e smart Gateway.

Artikelnummer
XE80148
Namn
smart Power (strömadapter, set om 3)
Bar Code
4078500035286
Inga recensioner

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Kombinera Smart Power (strömadapter, set om 3) med

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.