Tryckpump
Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto
Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto
Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto
Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto
Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto
Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto
Tryckpump
(1 recensioner)
Pumpar

Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto

Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto är den ultimata lösningen för alla behov av trädgårdsbevattning och sanitetsvatten i hemmet. 

Läs mer
3 885 kr

Beställningsvara ( leveranstid ca 3 veckor )
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

Den här pumpen för brunnar och cisterner har ett högt tryck och är i stort sett helt ljudlös och lämpar sig perfekt för att pumpa vatten från stora djup. Du har även möjlighet att köra fyra vattenspridare samtidigt med 6 100 l/h och ett tryck på 4,7 bar. Den automatiska manometerbrytaren sparar både vatten och energi genom att slå på och av vid behov. En läckagesensor används för att slå av pumpen och förhindra skador om vattenröret skulle droppa. 

Artikelnummer
XE80069
Namn
Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto
Bar Code
4078500047920
1 Recensioner

Tyst dränkpump med högt vattentryck
Jag behövde något att pumpa regnvatten från IBC-tankar genom 50 meter slang till vattenspridare. Började med en mindre batteridriven pump från Ryobi som orkar flytta vatten helt ok men helt utan något tryck att prata om. Finkammade internet och hittade tryckpumpar från olika tillverkare. Eftersom jag har Gardenaprodukter sen tidigare och har bra erfarenhet av deras vattenprodukter slog jag till med en 6100/5. Testade direkt att tömma en 100-literstunna genom 55 meter 19mm slang in i en IBC-tank. Det tog knappt 4 minuter. Trycket är så pass högt att jag inte kunde ”hänga” slangen över kanten på tanken, då reste den sig och det blev ett klassiskt ”sprutar runt i cirklar tills någon fångar slangen”. Mycket imponerad över pumpen efter första testerna. Den är i det närmaste ljudlös och startar och stannar helt automatiskt. Det enda negativa jag kan komma på är att den inte levereras med slangkopplingar utan endast med en slangnippel för 1”/34” (25/19mm), samt repet som följer med är avklippt flagglina med spretiga ändar. Vill du ha en pump som ger högt tryck och är tyst, köp den här!
den

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Kombinera Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto med

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.