Gräsfrön

Hos Xeed hittar du gräsfrösortiment från världsledande företaget Barenbrug som täcker de olika behov som man har i en villaträdgård. Vi erbjuder enastående renhet och högsta kvalitè i sorterna, samt teknik för maximalt lyckad etablering. Oavsett om du vill ha ett snabbt resultat, gräsfrö för skuggiga områden eller en paradgräsmatta så har vi den optimala blandningen för dig.

Vårt långa engagemang i professionella grönytor såsom golfbanor och fotbollsplaner har givit oss den kunskapen som gynnar dig i utvecklingen av din gräsmatta.

Förvara förpackningen svalt, mörkt och torrt. Efter 3-5 år tappar fröna grobarheten med ca 5% per år.

Vet du inte vilken grässort du ska välja?

Filtrera
Gräsfrö Reparera 1 kg Gräsfrö Reparera 1 kg 2
Gräsfrön

Gräsfrö Reparera 1 kg

XE10007-01
Bar Intensive RPR har bytt namn till RepareraTÄT & SNABBETABLERAD Med Xeed REPARERA RPR får du ett snabbetablerat och självläkande gräs som ger en tät och tålig gräsmatta. Lika bra för nysådd som hjälpsådd.
249 kr
Gräsfrö Reparera 5 kg Gräsfrö Reparera 5 kg 2
Gräsfrön

Gräsfrö Reparera 5 kg

XE10007-05
Bar Intensive RPR har bytt namn till RepareraTÄT & SNABBETABLERADMed Xeed REPARERA RPR får du ett snabbetablerat och självläkande gräs som ger en tät och tålig gräsmatta. Lika bra för nysådd som hjälpsådd.
949 kr
Xeed Pro Svingel 100% 5kg Xeed Pro Svingel 100% 5kg 2
Gräsfrön

Gräsfrö Pro Svingel 100% 5kg

XE20009
Pro Svingel är en blandning enbart med Rödsvingel. Den lämpar sig på paradgräsmattor där ypperlig bladfinhet och elegans är önskat.  Obs. Produkten levereras i tillfälliga vita påsar. 
999 kr
Gräsfrö Glänsa 1 kg Gräsfrö Glänsa 1 kg 2
Gräsfrön

Gräsfrö Glänsa 1 kg

XE10006-01
VACKER & SLITSTARKXeed GLÄNSA är ett vackert och slitstarkt året-runt-gräs som mår bra av att klippas. Lika bra för nysådd som hjälpsådd + extra passande för dig med robotgräsklippare.
249 kr
Gräsfrö Glänsa 5 kg Gräsfrö Glänsa 5 kg 2
Gräsfrön

Gräsfrö Glänsa 5 kg

XE10006-05
Glänsa hete tidigare Robo Mix.VACKER & SLITSTARKXeed GLÄNSA är ett vackert och slitstarkt året-runt-gräs som mår bra av att klippas. Lika bra för nysådd som hjälpsådd + extra passande för dig med robotgräsklippare.
949 kr

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad. Du får även 10% på en order.

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.