Vi hjälper människor att få den ultimata gräsmattan

Om oss

Xeed är ett nytt varumärke som ska hjälpa människor att skapa den ultimata gräsmattan. Vi är först med att tillgängliggöra beprövade proffsprodukter för privatmarknaden. Vi blandar 40 års erfarenhet och expertkunskap med innovativa lösningar för att våra kunder ska kunna nå perfekt resultat på ett nytt och enkelt sätt. Genom djupgående kunskap samt unika produkter och tjänster som lanserades i början på 2020. Läs mer om vår historia HÄR.

Vision

Vi ska bidra till en grönare och friskare värld

Eftersom gräs är en avgörande faktor såväl miljömässigt som för att människor ska må bra, uppnår vi vår vision genom att målmedvetet sprida vår kunskap och våra hållbara produkter så brett och djupt som det är möjligt.

Bakgrund

Vi blandar 40 års erfarenhet och expertkunskap med innovativa lösningar

Den enda på marknaden som kombinerar proffsprodukter, branschexpertis och innovativa tjänster med detta som enda mål. Vi lanserar därmed en ny nischkategori inom trädgårdshandel och är därför kategoriledare och pionjärer i Sverige för densamma.

Historia

Vår Historia

I över 40 år har vi på Svensk Jordelit AB levererat produkter av proffskvalitet till golfbanor och fotbollsplaner runtom i Sverige. Det är viktigt för oss att det vi levererar är noga utvald och anpassat efter våra kunders behov. Vår kunnighet och expertkunskap inom grässkötsel gör att vi alltid ligger steget före med att välja rätt produkter. Vi har sett en stor efterfrågan av proffsprodukter på privatmarknaden så att anpassa våra produkter till konsumentmarknaden var en självklarhet för oss.

Föreläsningar

Vi delar med oss av vår kunskap

Är du intresserad av att lära dig mer om gräs och skötsel?
Vi har mer än 40 års erfarenhet inom detta område och vill gärna dela vår kunskap med er.
Du kan anmäla ditt intresse redan nu till våra kommande utbildningar eller skicka in ditt intresseanmälan så hör vi av oss när vi befinner oss inom ditt område. 

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Filtrera