Pop-Up sprinkler S 30
Pop-Up Sprinkler S 30
Pop-Up Sprinkler S 30
Pop-Up sprinkler S 30
Pop-Up Sprinkler S 30
Pop-Up Sprinkler S 30
Pipeline & Sprinklersystem

Pop-Up Sprinkler S 30

Pop-Up Sprinkel S 30 är till för gräsmattor som är upp till 30 kvadratmeter. 

Läs mer
209 kr

Beställningsvara ( leveranstid ca 3 veckor )
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

Sprinkler lämpad för bevattning av mindre gräsmattor. En del av Gardenas sprinklersystem som har en räckvidd mellan 1,5-3 meter. Sätt ut sprinkler S30 i din trädgård och åt låt sprinklersystemet sköta bevattningen åt dig.

Artikelnummer
XE80328
Namn
Pop-Up Sprinkler S30
Bar Code
4078500054843
Användning
Mindre gräsytor
Anslutning
1/2" horngänga
Bevattningsyta
30 kvm
Bevattningssektor
5-360° m
Särskilda egenskaper
Cirkulärt munstycke
Kastlängd
1,5-3 m
Inga recensioner

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Kombinera Pop-Up Sprinkler S 30 med

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.