Väggslangbox RollUp S Vit
Väggslangbox RollUp S Vit
Väggslangbox RollUp S Vit
Väggslangbox RollUp S Vit
Väggslangbox RollUp S Vit
Väggslangbox RollUp S Vit
Slangvagnar & Slangar

Väggslangbox RollUp S Vit

Väggslang med praktiskt design och en användbar upprullningsfunktion. 

Läs mer
1 435 kr

Beställningsvara ( leveranstid ca 3 veckor )
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

Med väggslangbox RollUp behöver du inte längre rulla upp slänger för hand efter användning. Tack vare boxens rörlighet kan väggslangboxen svänga 180 grader vilket underlättar vid bevattning. Boxen är inte bara smidig att använda utan även utrymmesbesparande då slangen rullas snabbt och automatiskt in efter användning. Med ett lätt ryck rullas den in och tack vare stålfjärden i slangen trasslar den inte ihop sig.

Slangen dras enkelt ut vid bevattning och med hjälp av låpunkterna på slangen låser den sig automatiskt vid önskat läge.

Väggslangboxen är utrustad med ett UV-frosskydd och har ett högkvalitativt material vilket gör att den inte behövs monteras ner under vinterhalvåret. 

Montera slangboxen på husväggen eller på ditt garage innan användning.

Väggslangbox innehåller anslutning-installationsdelar: ett väggfäste, en anslutningsslang och ett munstycke med två olika strålalternativ.

Färg på väggslanboxen: Vit 

Artikelnummer
XE80304
Namn
Väggslangbox RollUp S Vit
Bar Code
4078500051941
Användning
Vid bevattning
Frostskydd
Ja
Produktstorlek, Höjd
43,5 cm
Produktstorlek, Längd
54 cm
Produktstorlek, Bredd
23,5 cm
Montering
Vägg
Trädgårdsstorlek
Liten
Inga recensioner

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.