Väggslangbox RollUp XL Turkos
Väggslangbox RollUp XL Turkos
Väggslangbox RollUp XL Turkos
Väggslangbox RollUp XL Turkos
Väggslangbox RollUp XL Turkos
Väggslangbox RollUp XL Turkos
Slangvagnar & Slangar

Väggslangbox RollUp XL Turkos

Med väggslanbox RollYp behöver du inte längre rulla upp slangen efter användning! 

Läs mer
2 399 kr

Beställningsvara ( leveranstid ca 3 veckor )
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

Med väggslangbox RollUp behöver du inte längre rulla upp slagen för hand. Monteras fast slangboxen på husväggen eller ditt garage med hjälp av väggfästena. Tack vare boxens rörlighet kan väggslangboxen svänga 180 grader vilket underlättar vid bevattning. Boxen är inte bara smidig att använda utan även utrymmesbesparande så slangen rullas snabbt och automatiskt in efter användning. Med ett lätt ryck rullas slangen in utan att trassla ihop sig tack vare stålfjärden i slangen. 

Slangen dras enkelt ut vid bevattningen och tack vare den korta låspunkterna på slangen låter den sig automatiskt vi önskat läge. 

Väggslangboxen har ett UV- frostskydd och är tillverkad i ett högkvalitativt material vilket innebär att du inte behöver montera ner boxen under vinterhalvåret. Väggslanbox innehåller anslutnings och installationsdelar: ett väggfäste, en anslutningsslang och ett munstycke med två olika strålalternativ. 

Färg på väggslangbox: Turkos 

Artikelnummer
XE80307
Namn
Väggslangbox RollUp XL Turkos
Bar Code
4078500052061
Frostskydd
Ja
Produktstorlek, Höjd
66,2 cm
Produktstorlek, Längd
50,3 cm
Produktstorlek, Bredd
26,5 cm
Montering
Vägg
Trädgårdsstorlek
Stor
Rotering
180 °
Inga recensioner

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.