Stirling 51" Dethatcher Cartridge
Allett - Gräsklippare & tillbehör

Allett - Stirling 51" Thatch rivare

Använd Thatch rivare för att beskära och ta bort rötter. Du kan enkelt och snabbt byta ut kassetten i din klippare för att skapa en veckor och tät gräsmatta. 

Läs mer
0 kr

Förhandsboka redan nu
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

Kassettet thatch rivare har böjda knivar som används för att skära och ta bort gräs. Dethatcher Cartridge används även vid beskärning av växter och rötter. Detta kassettet används endast på våren eller hösten då det är viktigt att det finns fukt i gräset för att gräsmattan ska kunna återhämta sig. Eter användning av thatch rivare rekommenderar vi att du gödslar din gräsmatta för att stödja återhämtningen. 

Arbetsdjup ner till -14mm

  • Passar till Allett Stirling 43 Incl. Rapid charger & 5Ah Battery
Artikelnummer
XE70420-51
Inga recensioner

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Kombinera Allett - Stirling 51" Thatch rivare med

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.