Säsongspaket gödsel

Gödsel är en viktig del i gräsmatteskötsel då det skapar balans mellan de olika näringsämnena i jorden. Gräset mår bra när det det har tillgång till näring i så jämnt flöde som möjligt och gärna över en längre tid. Under säsongens olika årstider använder man sig av olika typer av gödsel som är anpassade för gräsets olika stadier. Vi rekommenderar därför att du gödslar med rätt gödsel för rätt årstid.

På våren vill man att grästillväxten skall ta fart. Vårgödsel innehåller kväve vilket skapar rätt förutsättningar för en snabb tillväxt. Under sommaren är det bra att gödsla gräsmattan så gräset fortsätter att växa även när temperaturen går upp. En gräsmatta med god oavbruten tillväxt är bästa motståndet mot mossa och ogräs. Genom att gödsla på hösten stärker du gräset inför slitage och vinterskador. 

Hos oss hittar du kompletta säsongspaket för din gräsmatta. Köp säsongspaket efter ditt önskemål och din ambitionsnivå! Vill du gödsla mer kontinuerligt eller mer sällan? 

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad. Du får även 10% på en order.

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.