Elektrisk Vertikalskärare
Elektrisk Vertikalskärare
Elektrisk Vertikalskärare
Elektrisk Vertikalskärare
Elektrisk Vertikalskärare
Elektrisk Vertikalskärare
Elektrisk Vertikalskärare
Cylinderklippare & Batteriklippare

Elektrisk Vertikalskärare

Intensivvård för din gräsmatta med denna elektrisk vertikalskäraren med en kraftfull och långvarig effekt.

Läs mer
2 389 kr

Beställningsvara ( leveranstid ca 10-14 dagar )
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

Tar bort din mossa och ogräs skonsamt, hindrar dessutom återväxt och förbättrar luft, vatten och näringsupptagningen i gräsmattan. Skarpa blad tillverkade i ett speciellt härdat och rostfritt stål penetrerar gräsmattan med millimeteravstånd och avlägsnar dött gräs.Med en spak ställer du enkelt in penetreringsdjupet.Enkel styrning och ett bra grepp med dom stora hjulen. Om du vill flytta till ett annat ställe som skall behandlas finns det ett transportläge som fäller upp bladen snabbt. 
Tips! Vertikalskärning är en intensiv behandling så man rekommenderar en gång per vår och höst.

Artikelnummer
XE80189
Namn
Elektrisk Vertikalskärare EVC 1000
Bar Code
4078500406802
Ytkapacitet
600 m²
Klipphöjdsteg
3
Standardknivtyp
Blad, rostfritt stål
Inga recensioner

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Kombinera Elektrisk Vertikalskärare med

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.