Batteridriven gräsklippare PowerMax komplett
Batteridriven gräsklippare PowerMax klipper gräs
Batteridriven gräsklippare PowerMax  klipper gräs
Gräsklippare PowerMax
Batteridriven gräsklippare PowerMax
Batteridriven gräsklippare PowerMax komplett
Batteridriven gräsklippare PowerMax klipper gräs
Batteridriven gräsklippare PowerMax  klipper gräs
Gräsklippare PowerMax
Batteridriven gräsklippare PowerMax
Gräsklippare

Batteridriven gräsklippare PowerMax komplett

Kraftfull ,effektiv och lättmanövrerad gräsklippare för ytor upp till 200kvm .

Läs mer
3 709 kr

Beställningsvara ( leveranstid ca 3 veckor )
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

PowerMax är en kraftfull, effektiv och manöverbar gräsklippare från varumärket Gardena. Gräsklipparen är utröstad med härdade knivar med arbetsbredd på 32 centimeter. Gräsklipparens klipphöjd kan justeras centralt via QuickFit i 10 olika steg, tryck bara och vrid. Tack vare gräskamrarna på sidorna säkerställer maskinen att alla gräs blir klippt, även på sidorna. 

PowerMax är försedd med brytare på båda sidorna vilket gör att du alltid har en bekväm arbetsställning och kan avbryta klippningen omgående. 

Gräsklipparen är batteridriven och kan användas av alla 18V-batterier från Power for all alliance. Beroende på vilket batteri du använder dig av  kan gräsklipparen klippa en gräsmatta upp till 480 kvadratmeter. Du kan se batterinivån vid den tydliga LED-indikatorn som finns på gräsklipparen.

Gräsklipparen levereras med batteri och laddare 

Artikelnummer
XE80344
Namn
Batteridriven gräsklippare PowerMax komplett
Bar Code
4078500054171
Klippbredd
32 cm
Vikt
9,3 kg
Batterieffekt
18 V
Batteri inkluderat
Ja
Laddare inkluderat
Ja
Central klipphöjdinställning
30
Rekommenderad gräsarea
200 kvd
Inga recensioner

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.