System batteri P4A 18V/72
System batteri P4A 18V/72
System batteri P4A 18V/72
System batteri P4A 18V/72
Tillbehör

System batteri P4A 18V/72

Ett batteri med långvarig kraft för dina trädgårdsredskap.

Läs mer
1 149 kr

Beställningsvara ( leveranstid ca 3 veckor )
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

System batteri P4A 18V/72 är ett kraftfullt batteri med en långvarig kraft. Med sin kapacitet på 4,0 Ah passar detta batteri redskap med extra lång körtid som handhållna redskap och gräsklippare. 

Batteriet har litiumjonceller vilket gör att batteriet alltid har en snabb laddningstid och en lång körtid efter varje laddning. Detta batteri tillsammans med dina verktyg är allt du behöver för ett effektivt arbete i trädgården! 

Vi rekommenderar detta batteri tillsammans med din grästrimmer från Gardena. 

Artikelnummer
XE80367
Namn
System batteri P4A 18V/V/72
Bar Code
4078500054430
Batterikapacitet
4,0 Ah
Batterieffekt
18 V
Full laddning
95 min
80% laddning
64 min
Vikt
600 g
Inga recensioner

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.