Allett Westminster transporthjul och...
Tillbehör

Allett Westminster transporthjul och ställ

Westminster transporthjul och ställ. Med Westminster transporthjul kan du enkelt flytta maskinen runt i din trädgård. 

Läs mer
6 610 kr

Beställningsvara
 

Skickas inom 24 timmar

 

Öppet köp 30 dagar

Produktinformation

Hjulen glider på ett par stubbaxlar som skjuter ut från vardera sida av den bakre valsen, som stöder gräsklipparen och möjliggör säker, driven kraft över hörda & ojämna ytor utan att vara rädda för att skada bakrullen eller bladen. Stativet används för att höja och stödja gräsklipparens baksida när hjulen monteras och tas bort. 

Artikelnummer
XE70200
Namn
Transporthjul / Ställ
Hjul
Gummi
Inga recensioner

Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post (vi högsäsong kan leveranstiden påverkas). Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Ombud

Om du valt leveranssätt ombud och din order väger mer än 20kg kommer din order att delas upp i fler paket och i fler leveranser då ett ombud inte hanterar leveranser över 20kg. Var uppmärksam på vad som står i aviseringen från Postnord då spårningsnumret skiljer sig åt om du har flera paket att hämta. Hör gärna av dig till vår kundtjänst info@xeed.se om du har frågor angående din order.

Ångerätt och retur

Vid beställning har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt med öppet köp från det att du mottagit varan. För att du ska kunna utnyttja ångerrätten med öppet köp måste varan vara i väsentligen oförändrat skick, exempelvis får du inte använda köpta produkter. Du står själv för fraktkostnaden vid ångrat köp. 

Reklamation

Reklamation gäller enligt konsumentköplagen. Konsumenten kan reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes. Vid reklamation fyller du i ett formulär som du hittar här.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Vill du lära dig mer om grässkötsel och ta del av våra erbjudande och senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så håller vi dig uppdaterad

Vet du inte vad du skall välja?

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter utifrån dina svar på ett par väl utvalda frågor.